Toplu Konut İlkokulu

WEB https://toplukonutilkokulu.meb.k12.tr
Adres : HÜSEYİN AVNİ ULAŞ MAH. 230. SK. NO 27A PALANDÖKEN / ERZURUM
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim yönetimine taşıyan örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm insanlara eşit davranmak.
MİSYON : Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir. Bu konuda kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak en önemli arayışımızdır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2920
Öğretim Şekli :OKULUMUZDA İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. OKULUMUZ 4 ANAOKULU 22 İLKOKUL VE 37 ORTAOKUL OLMAK ÜZERE TOPLAM 63 ŞUBEDEN OLUŞUN, ÜÇ OKUL TEK MÜDÜRLÜK TARAFINDAN YÖNETİLMEKTEDİR.
Servis : Yok
Ulaşım : Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Palandöken ilçesinde Çat yolu karayolunda TOKİ polis lojmanları ve TOKİ konutları arasında.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine : 4 Km İlçe Merkezine: 1 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yüzme İl, Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu Satranç İl Birinciliği Taekwondo İl Birinciliği Futsal İl İkiciliği Karete ve Kayak İl dereceleri
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK İl Birinciliğ ve Bölge Finali Katılımı
Proje Çalışmaları : 4 farklı alanda e-Twinnning Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 4 farklı alanda e-Twinnning Projeleri ( Romanya, Yunanistan, Arnavutluk ve Azarbeycan ülkelerindeki aynı seviye okullarla ortak projeler)
Diğer Hususlar : Okulumuz Toplu Konut Ortaokulu ile birlikte eğitim-öğretime devam etmektedir.